Keuze voor rijles met of zonder automaat

WIl jij de keuze of je rijles wil met of zonder automaat? Bij Rijschool Wim van Dijk kan dat! Rijles in een automaat is populair. Het is veel relaxter rijden en bediening van de auto heb je sneller onder de knie. Hierdoor kan je meer tijd spenderen aan verkeerssituaties en dus sneller op examen.

Je krijgt (als je kiest voor een automaat) rijles in een 100% elektrische Hyundai Kona. Deze auto is stil en schoon en heeft een verrassend sportief rijgedrag. De elektromotor heeft geen schakelmomenten waardoor de auto zonder schokken optrekt dat maakt de auto super comfortabel.

Afrijden in een schakelauto?
Afrijden met een schakelauto? Wil je wel een aantal rijlessen in de elektrische auto met automaat hebben, maar afrijden in een handgeschakelde auto, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

We beginnen dan met de bediening en het kijkgedrag in de elektrische auto met automaat en stappen na 5 of 10 lessen over naar de schakel auto. Direct beginnen met schakelen en later een paar lessen in de automaat is natuurlijk ook mogelijk.
Rijbewijs halen in een automaat?